Thursday, November 8, 2012

Yeayy.. Saya Dah Dapat.

Assalamualaikum..

Hari selasa lepas saya telah menerima hadiah dari mini giveaway yang saya join dulu.. Banyak. Ada 16 item semua..


Tapi.
Tak semua saya ambil sebab bila saya bukak je bungkusan hadiah tu. Adik saya, kakak adik nak 1. Lepas tu mama, kak bagi mama la krim tu.. Bla bla bla..




Dengan itu saya dengan rela hati berikan pada mereka..malah bukan mereka sahaja dengan cousin pun saya bagi jugak.

Hanya tinggal kt saya 3,4 item saja. Takpa lah saya tak mau jadi haloba sangat.. Lagi pun saya bukan pakai semua jenis produk yang diberikan.. Kan.

Terima kasih kepada pihak menganjur.
posted from Bloggeroid

Friday, November 2, 2012

Alhamdulillah... Sayalah Pemenangnya.

Assalamualaikum^^

Alhamdulillah..rezeki dari Allah kerana saya telah menjadi pemenang untuk mini giveaway dari owner belog http://slight-fat.blogspot.com/2012/11/winner-mini-giveaway.html.


Terima kasih sangat dear sebab sudi pilih saya sebagai pemenang. saya sudah pun menghantar details.

(saya ada baca older entry awak yang awak suka dengan panda) oleh itu saya bagi kungFu Panda kat awak.. hehe.. mempersembahkan..


Comel kan..
Terima Kasih ye :)


 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna