Sunday, January 13, 2013

Dapatkan Bamboo Charcoal Body Shaper Dengan Harga Hebat Serta Join The Simple Contest

Assalamualaikum^^

STICKY POST, SCROLL DOWN FOR MORE ENTRIES

Oleh kerana saya tak sempat nak lancarkan contest ini minggu lalu, sebab dengan pelbagai halangan untuk saya menaip entry ini kerana putusnya line broadband. maka hari ni saya akan melaksanakanya.
saya harap anda yang akan support saya dalam setiap jualan serta contest ini.

Diawal tahun ini adalah contest saya yang pertama dijalankan bersama jualan Bamboo Charcoal Body Shaper. Cabutan bertuah akan diberikan kepada 3 orang, jika sambutan untuk contest ini melebihi 200 orang peserta, saya akan meng-up kan 5 orang yang layak menerima hadiah dari saya. (Sebotol Minyak wangi untuk setiap seorang. bestkan ?)

Namun begitu, jika anda ingin order Bamboo Charcoal Body Shaper, akan menerima hadiah seperti di bawah ini :-

Eyeshadow 8 colour pelbagai warna. ( Tidak semestinya seperti gambar diatas tau :) )

Cara-cara mendapatkan Bamboo Charcoal Body Shaper adalah, ada boleh klik sini atau email di lilywandalaara@gmail.com / sms 013-367 5584.

Harga RM50 sahaja. PERCUMA Eyeshadow 8 colour pelbagai warna.

********************************
Berbalik kepada Simple Contest pulak, anda memerlukan tenaga kerja yang sangat simple iaitu mengikut syarat-syarat ditetapkan seperti :-

  1.  Buat Tajuk Entry seperti ini : Dapatkan Bamboo Charcoal Body Shaper Dengan Harga Hebat Serta Join The Simple Contest
  2. Masukan Gambar dibawah dalam entry anda :- 
3. Copy dan Masukkan beberapa perkara seperti dibawah dan letakkan dibawah gambar  :-
- Klik Disini Untuk Keterangan Lanjut.
- Hanya RM50 sahaja serta PERCUMA Eyeshadow 8 colour pelbagai warna.
- PERCUMA poslaju untuk semenanjung sahaja.
- Sabah/Sarawak ++RM10
- Email : lilywandalaara@gmail.com atau sms/wasapps : 013-3675584

4. Follow dan Like page dibahagian sediber blog ini.

5. Tag Seorang kawan anda. 
(sorang je pun, kalau nak lebih pun boleh, akan bertambahlah hadiah bertuah ni, jika ramai yang join saya..hihi)

6. Postkan link entry anda diruangan comment ya.

Itu saja syaratnya buat masa ini.. saya akan mengumukan tarikh tamat bila-bila masa saja tau, oleh itu, anda dijemput join simple contest ini dengan segera dan ajak sesiapa sahaja untuk join.

p/s : Ingat! 200 orang yang join, saya akan upkan cabutan bertuah. 

** Barang siapa yang tak faham, boleh tanya saya okey. - smile always :)
update:@intanwandalaara/offical

Friday, January 4, 2013

Giveaway Akan Diadakan Mulai Esok..Jom Join !

Assalamualaikum..


update:@intanwandalaara/offical
 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna