Lazada Malaysia

Monday, July 22, 2013

Promotion For Aidilfitri 2013 - Part 1

Assalamualaikum^^

Hello Girl :)
STICKY POST
bertemu lagi sekali saya dengan updating belog.. kesempatan hujung minggu saya sebokan diri dengan jualan baju raya.. sapa-sapa yang berminat boleh GRAB NOW! sebab stock terhad..

Ini pun tinggal balance je, sebab tak sempat saya tangkap gambar dah ada orang grab,booking.. ramai-ramai datang rumah saya (bukan kawan-kawan saya tapi kawan mak dan kawan2 adik..hihik) nak tengok baju raya.. saya pulak yang nerves nak jual.. haha gituw kan.
so jangan lambat.. saya hanya berikan pada sapa yang bayar dulu.. STOCK TERHAD! (jikakalau sempat saya akan restock lagi sebelum raya)

Jom shopping baju raya kat sini. harga murah tak payah penat berjalan jauh-jauhkan.. huhu


Promotion For Aidilfitri.. 
Kurung Moden Flower's (F-001)
RM74.00 ¦ Free Saiz fit S till M ¦ WhatsApp/SMS 0133675584


Promotion For Aidilfitri.. 
Kurung Moden Flower's (F-002)
RM74.00 ¦ Free Saiz fit S till L ¦ WhatsApp/SMS 0133675584

Promotion For Aidilfitri.. 
Safina Top with lycra skirt
RM64.00 ¦ Free Saiz fit S till M ¦ WhatsApp/SMS 0133675584


Promotion For Aidilfitri.. 
Kurung Peplum 3D Flower's ¦ 
RM74.00 ¦ Free Saiz fit S till L ¦ WhatsApp/SMS 0133675584

Happy shopping :)

Instagram Update : INTAN WANDALAARA

Sunday, July 14, 2013

Macam-macam tajuk entry nak letak tapi untuk tak terlalu panjang saya letak tajuk Salam Ramadhan je la.. ok bye!

Assalamualaikum^^

Nah ambik kata tak nak letak tajuk entry panjang tapi 'ter'panjang kan. bagus lah tu kan bulan puasa! ehh tetibe >_<

Memang dah dekat 40 tahun tak update belog! susahnya ada tentukan masa untuk taip THE NEW LIFE, walaupun tiga perkataan saja. siap highlight hijau lagi tau,pinjam kawan punya masa kat pusat sumber sekolah. sampai macam tu sekali maksud mendalamnya. tah pape tahh.

sempena bulan yang mulia ini saya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua yang menunaikan ibadah puasa tahun 2013.

yang lain-lain tu nanti lah update bila senang. kalau kejap lagi senang saya update sebab saya ada banyak story nak kongsi, macam nak muntah sebab banyak sangat.. hah gituww.



 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna