Thursday, May 11, 2017

Citarasa Bonda Buffet Dinner Di Hotel Neo Plus Penang

Salam Ladiess ♥

Tak sabar nak tunggu Ramadhan yang di rindukan sangat setiap tahun. hanya tinggal lagi beberapa minggu saja untuk kita akan menyambut Ramadhan Al Mubarak. dan menjalankan ibadah puasa. bila masuk saja bulan ramadhan mulalah kita akan dihujani dengan pelbagai makanan dan citarasa. tambahan pula bila menahan lapar dan dahaga.. boleh meroyan bila dapat tengok makanan.. betul takk?..  haha

bagi yang bekerja atau yang tak sempat nak masak sendiri di rumah, sudah pasti korang akan cari tempat yang menghidangkan makanan yang penuh selera dengan harga berpatutan kan. kat sini aku ingin mencadangkan korang datang makan Di Hotel Neo+ Penang by Aston, yang menawarkan Citarasa Bonda featuring flavours of Nusantara (Malaysian and Indonesian cuisine) untuk menu berbuka puasa.

Roast Lamb (Kambing Bakar)

Banyak lagi menu menarik yang akan di hidangkan.. yang penting selera kampung.. yang memang terangkat beb.. sesuai untuk menu berbuka puasa. ditambah pula berbuka puasa bersama keluarga.
jom kita cuci mata dengan hidangan yang memikat ni.



Ulam-ulaman 
Pelbagai jenis kerabu dan Salad Segar
Kerabu Manga/ Kerabu Kacang Botol
Ikan Bakar
pelbagai jenis lauk pauk yang disusun rapi bagi memudahkan anda membuat pilihan untuk ,menu berbuka puasa.
Obok Ayam

bukan itu saja, malah ada banyak lagi hidangan lain seperti dessert, ice cream, pemanis mulut, asam jeruk,buah buahan, pelbagai jenis bubur, satay, nasi impin, soto, mee goreng, minuman dll.

dessert dan buah buahan
Satey penang,kuah kacang, nasi impit , otak-otak
Mee Goreng Mamak
Asam Jeruk/ kerepek
Pelbagai jenis minuman sejuk dan panas.



Harga Untuk pekej Citarasa Bonda Buffet di Neo+ Hotel sangat berpatutan mengikut menu yang di sediakan untuk keisi keluaraga anda.

RM58 Adult , RM48 Senior Citizen , RM28 Child
untuk maklumat lanjut sila walk in atau contact di alamat dan no telefon yang tertera dibawah.
Selamat Menjamu Selera.

Hotel NEO+ Penang by ASTON
68, Jalan Gurdwara
10300 Georgtown, Penang, Malaysia
Tel : 604-2551000
Mobile : 017-4267598
Email : penangprm@neohotel.com
Website : penang.Neohotel.com

Terima Kasih Sudi Baca.

8 comments:

Nurulatika Yunus said...

Singgah sini kat blog akak.. Nampak sedap pula ayam tue huhu

Shesyira As said...

Boleh tahan murah harga dia.tapi jauh nak pergi

Hasrul Hassan said...

Menu makanan nampak sedap, tapi perlu beberapa penambahbaikkan dari segi rasa .. :)

Harap teguran dan komen saya kat hotel ni diterima tempoh hari.

Intan Saffyna said...

@Nurulatika Yunus memang sedap pun ayam tu.. hehe

Intan Saffyna said...

@Shesyira As tu la.. jauh kat penang tu.. hehe

Intan Saffyna said...

@Hasrul Hassan ohh yeke.. hhehe untuk kebaikan jugak kalau ada teguran tu.. :)

Nisa said...

Oh my Allah, the food look superb and tasty!

Intan Saffyna said...

@Nisayes.. betul tu :) hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna