Saturday, May 6, 2017

Giveaway Free Namecard By Busyra Takiyudin

Salam Ladiess ♥

Tak terfikir pun yang blogger jugak perlu ada name card untuk past kat orang bila pergi event, biasanya bila jumpa orang, aku tegur jugak tapi tegur hi hi bye bye je la.. ada yang aku bagi contact number terus tapi guna air liur je sebab takde card.. (sebenarnya kad ada tapi bisnes card, url blog takde tulih pulak dalam tu..) bagi yang malas cakap lagi bagus terus hulur kad je..senang.. kesimpulannya memang kena wajib ada name card lepas ni..

kalau memang name card ni kan best.. syukur sangat tak yah buat dah.. kalau siapa nak menang name card dari blog busyra takiyudin jom join giveaway ohsem ni.


syaratnya mudah je, klik je gambar diatas 👆. sejak kenal dengan blog busyra takiyudin memang aku suka baca blog dia. bagi aku blog ni simple, teratur, tak berat/senang scroll.  paling suka bila dia update resepi, padahal simple je tapi membuatkan aku lapar malam-malam selepas stalker blog tu.. hehehe

setiap pemenang akan dapat 1 kotak (100 pcs) name card. tarikh tamat 25 may 2017| 11.59pm
jom kita support giveaway busyra takiyudin.

Terima kasih sudi baca.


22 comments:

The Fool said...

DONE follow...followback pls

The Fool said...

DONE follow..followback pls

Intan Saffyna said...

@The Fool thank you :)

thecahayafarah said...

menariklah giveaway ni! pemenang dapat namecard!! btw done follow back. best je blog ni. gempak! :)

Intan Saffyna said...

@thecahayafarahgiveaway ni memang best.. tp blog ni tak gempak mana pun. heheh :)

Zafirah Nazri said...

singgah blogwalking petang . selamat berjaya

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

antynid said...

hai, singgah dari segmen sama.
goodluck awak.

Nisha said...

Hii! Nisha datang dari GA yang sama :D Just followed and I really love your blog! hihi
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

Intan Saffyna said...

@Zafirah Nazri semoga berjaya utk awak jugak :)

Intan Saffyna said...

@antynid good luck dear :)

Intan Saffyna said...

@Nisha thanks sudi singgah sini.. gud luck :)

AL Official said...

Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

http://diarialialiyana.blogspot.my/

Mardhiyyah Rosli said...

Assalamualaikum,

blogwalking dari GA yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

Mieza S said...

Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

Lea Azleeya said...

Gut luck.. singgah dari segmen yg sama.. :)

http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

zuraini muhammad said...

good luck dear...
nice blog...singgah dari segmen yang sama...
http://www.zuraini.com/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

Intan Saffyna said...

@Mieza S tq darl.. good luck too :)

Intan Saffyna said...

@Lea Azleeya good luck sis.. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin sama2.. untung siapa yang menang tu.. hehe :)

julia jamaludin said...

salam ramadhan
dari segmen yang sama --> GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN
jemput join segmen KJ ye --> Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

Intan Saffyna said...

@julia jamaludin salam ramadhan sis :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna