Thursday, May 18, 2017

Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest

Salam Ladiess ♥

Sejak contest lazada yang lepas, aku tertunggu-tunggu contest lazada datang lagi. beberapa hari lepas aku tengok few email lazada contest yang lepas.. tetiba ada contest baru ramadhan raya. wehuu.. masa tu dah tak sabar nak join, tapi terpaksa la tunggu 19 mei.. sabar ye intan.. jangan kelam sangat. hehe

so, esok la masa yang di tunggu sudah tiba.. jom kita ramai-ramai join contest.. ada rezeki menang boleh shopping raya kan.. tak gitu..


ada kelainan ye untuk contest kali ni.. sebab pemenang akan dipilih setiap minggu, setiap minggu tau.. mana tahu rezeki menang setiap minggu pulak.. ya Allah syukur sangat..  setiap minggu ada soalan yang diberikan.

klik sini untuk join ye.. simpan dalam draf siap2 esok terus publish je..


Terima kasih sudi baca.


2 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Menarik.. menarik.. nak cuba jugalah.. mana tahu ada rezeki..

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli cuba la sis.. inshaAllah sis boleh menang.. hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna