Wednesday, May 31, 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

Salam Ladiess ♥

jari terbelah pun aku masih lagi mampu menaip okey, walaupun sebelah tangan saja pegang keyboard akan aku gagah kan jua demi sesuap nasi.. hhehe sambil bw tadi terjumpa giveaway ni, sebenarnya tertarik dengan banner dia yang cute ada bunga pink, sweet sangat hehe lepas tu terus join :)

Klik Banner untuk join :)
Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

Hari tu, pergi festival city, suami nak cari glasses, umi dengan putera mikaell jalan-jalan tempat lai dulu, then masuk satu kedai ni dia jual toys, dan macam-macam ada sebenarnya. tetiba putera mikaell naik atas tricyle scooter ni, hello kitty pulak tu comel giler, takde lain dah cuma ada hello kittty je. takkan nak bagi putera mikaell pakai scooter hello kitty, kalau umi boleh la. hehe
masa tu dia tak cakap apa pun, cakap nak pun tak, tak cakap taknak pun tak. tapi reaksi nampak macam berminat sangat dengan tricyle tu, umi dia je sam,bil cakap dalam hati, nanti umi belikan ye. kesian tengok anak umi yang pendam perasaan tu. 
and so,
ini adalah antara yang aku nak beli untuk anak aku putera mikaell, harap anak umi suka sebab umi nak hadiahkan untuk dia kalau menang credit RM100 dari giveaway ni. hehe kakadang rezeki anak siapa sangka kan.. :)
tarikh tamat 28 mei -11 jun 2017
masih banyak lagi masa, jom join sambil support sesama blogger :)

Terima kasih sudi baca.


8 comments:

Mrs Pip said...

Gudluck dear..
Insyaallah nnt kita join juga.

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip thanks kak :)

Aiman said...

good luck kak :)

helloaiman

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah Intan
http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/06/senarai-pemenang-giveaway-10-x-rm-100.html

sya mimie said...

Tahniah.. :)

Intan Saffyna said...

@Aiman thanks! :)

Intan Saffyna said...

@sya mimie Alhamdulillah.. tq :)

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli thanks sis :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna