Saturday, June 24, 2017

Cara Dapatkan Tiket Menaiki Jet Peribadi Cessna 127

Salam Ladiess ♥

waw! paling excited tau, Bintang  Fashion menawarkan anda menang 1 tikert naik jet peribadi. mudah je hanya dengan Like dan Share tertinggi di facebook dan instagram saja anda boleh menang 1 tiker boleh bawa 2 pax menaiki jet cessna 172 mengelilingi KLCC dan menikmati pemandangan yang indah.. Syokknya..


nampak poster besar gedabak tu, kat dalam tu pun dah jelas cara dan syarat untuk pertandingan ni. rugi tau kalau tak join, kalau memang tiket naik jet peribadi ni kita boleh bawa lagi sorang orang tersayang kita naik jet ni sekali.. bertuahkan..


cara untuk menang adalah :

1. Datang mana-mana cawangan berdekatan anda dan ambil gambar selfie yang paling kreatif  anda bersama rakan dan keluarga bersama prop.

2. Kongsikan gambar tersebut di facebook dan instagram dengan #bfpj (jangan privetkan instagram anda)

3. 1 pemenang akan dipilih berdasarkan Like dan Share paling tertinggi 

mudahkan.. jaangalah lepas peluang ni.. pemenang akan di bawa ke airport subang untuk berlepas menikmati keindahan luar biasa. marilah datang beramai-ramai ke kedai Bintang Fashion sebelum tamat pada 21 julai 2017.

A post shared by Intan Saffyna (@intansaffyna) on

jangan lupa sebelum post gambar anda bersama dengan prop, wajib letak hashtag : #bfpj ye.. 
selamat mencuba. 
Terima Kasih Sudi Baca :)

No comments:

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna