Friday, June 9, 2017

Hadiah Daripada Ezbuy Malaysia

Salam Ladiess ♥

Salam Ramadhan, semoga amal ibadah kita diterima dibulan yang penuh barakah ni. inshaAllah. kita pun dan hampir separuh bulan berpuasa. persiapan raya dah sedia ke? aku belum prepair apa apa pun lagi. mungkin simple dan penuh kesederhanaan raya tahun ni. hehe

lagipun dengan hadiah yang aku dapat dari ezbuy malaysia bulan lepas pun boleh pakai time raya nanti. Alhamdulillah ezbuy malaysia memang tak mengecewakan, sebab tarikh jangka sampai tu memang lambat lagi tapi aku pun terkejut tetiba barang dari ezbuy malaysia sampai depan pintu rumah.

Teruja tak kalau dapat barang macam ni, hati pun gembira tau, sejuk je mata tengok pink pink dihatiku ni.. hehe aku dapat semua barang sebab beberapa bulan lepas aku ada collaborate dengan ezbuy malaysia. bila dapat hadiah macam ni semangat nak terus menulis tu berkobar-kobar sikit la..tak gituw..

jom tengok apa yang aku dapat dari setiap inci.. :)


shimmer bluser. super cute. code : sky
New stereo ware Han Shiluo blush ball milticolores shimmer blush in nude mekeup original Rauge with puff

13 pcs mekeup brush. disebabkan dia colour pink, aku terus sayang nak pakai.. haha lagi pun aku bukan suka mekeup sangat plus tak reti pun. ohh btw yang untuk brush ni takde link sebab stock habis. yang penting murah je hanya di ezbuy.

dah lama cari bag macam ni, nipis dan ringan. lagi pun bila bawak bag ni tetiba jadi best sebab suka nak tumpang letak powerbank dia dalam bag aku.. so bag ni sangat membantu.. kahkah!
Korea ulzzang2016 autumn new tide girls Bao Yuan clasp envelopes holding baodan shoulder-slung chain bag

cute purse. sejak dah mak-mak ni dah malas dah nak bawak wallet besar gedabak yang dipenuhi kad point. buat berat handbag je. dengan adanya purse ni cukup bawak kad bank/credit/duit and coin. jimat ruang dan ringan.
2016 new squares short wallet Ms Korean women's coin purse coin bag zipper purse

jam tangan ni cantik sangat,sebab ada batu permata blink blink kat dalam tu. aku suka colour brown. nampak lebih matang sikit la kan.. ada percuma note book. tapi ada story sikit pasal jam yang aku dah sayang ni. haritu nak pergi event tapi dah lewat jugak, aku masih terkial² lagi nak pakai jam, tetiba masa tengah pakai tu jam tu jatuh kat lantai.. apa lagi pecah la cermin tu.. sedihnya.. padahal boleh je pakai jam masa perjalanan dalam kete, atau dan sampat tempat event baru pakai jam kan.. adoi.. tak terfikir. :'(
Package email LSVTR Mobile Diamond Women Watch Korea Korean fashion trends girls strap waterproof quartz watches

gelang ni ada dua pcs, tapi aku dah bagi adik aku satu colour gold.
Korea jewelry jewelry women's simple diamond bracelets with hearts pierced engraved Bangle Bracelet women's open

Thank You Ezbuy Malaysia, nanti invite me again. see you soo :)
Terima kasih sudi baca.


16 comments:

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... tahniah sis:)

Warisan Petani said...

Tahniah,
Murah rezekinya.

Eeiou _ said...

Omg bestnya. pink pulakkkkk ❤❤❤

Haneeza Mohamad said...

alaaaa tergodanya sis macam ni

www.neezalife.com

Intan Saffyna said...

@Sheila Adziz alhamdulilahh rezeki :)

Intan Saffyna said...

@Warisan Petani alhamdullillah..

Intan Saffyna said...

@Eeiou _ bestkan.. iols suka pink :)

Intan Saffyna said...

@Haneeza Mohamad jngan la tergoda sis.. hehe :)

Busyra Bt Takiyudin said...

smuanyaaa cuteee! pinky.. tahniah kak..

Nour Adieb said...

Alahai, hadiah best2 terutama gelang & bag tu 😍

Mimi Azirah said...

Wah bestnye murah rezeki....

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin tu yang suka tu sebab pink.. kehkeh :)

Intan Saffyna said...

@Nour Adieb kan.. best kan.. bag tu cantik actualy.. gelanng pun okey.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Mimi Azirah alhamdulillah.. rezeki berblog.. :)

Siqah Hussin said...

Bestnyaaaa dapat hadiah. Menarik semua hadiah yang dapat. Pink 😍

Intan Saffyna said...

@Siqah Hussin Alhamdulillah sis., rezeki nak raya.. i love pink.. hehe :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna