Wednesday, August 2, 2017

Homemade Bubble Gum Sugar Scrub 100% Natural

Salam Ladiess ♥

Sejak habis pantang dua tahun lepas, tak pernah nak scrub badan sendiri kat rumah, ada pegi spa dua tiga kali lepas tu tak pegi dah. tak sempat baqhang. dudulu sebelum ada anak boleh la mandi lalama sikit, boleh sental yang mana patut, tapi sekrang nak mandi dua minit pun risau kat anak, padahal dia helok je duduk depan tv sambil layan youtube.

Sekarang aku nak mula balik scrub badan sendiri dirumah, putera mikaell pun dan 2y++ dah, dia pun behave je diam-diam.. nak mandi 4 jam pun senang hati dah.. haha dengan adanya Homemade Bubblegum Sugar Scrub boleh Hilangkan Daki Seluruh Badan! serius beb.. high recommend!


Bila sapu je kat badan kau akan rasa macam dua dalam satu, hebatkan? macam mana tu? okey.. mana taknya, satu kau pakai kat badan lepas tu daki semua hilangkan, yang kedua bila kau tengah pakai kau rasa macam kau tengah kunyah kat dalam mulut.. haha tau sebab apa? sebab bau dia wangi sangat macam swinggum.



Nak tahu kebaikan Homemade Bubblegum Sugar Scrub..  :)


Bubblegum scrub adalah produk semulajadi. Dibuat dari bahan makanan, jadi ia boleh dimakan. Ia mengandungi minyak kelapa dan vitamin E. sangat baik untuk kulit. boleh digunakan setiap dua hari sekali.

Tidak sesuai untuk kulit muka yang berminyak, Saya cadangkan orang yang mempunyai kulit berminyak tidak mencuba di muka tetapi hanya untuk badan malah ia juga boleh digunakan untuk tumit, dan juga sangat baik untuk bibir.

Manfaat Bubblegum Sugar Scrub akan membuatkan kulit anda akan lebih halus. Scrub ini boleh pengganti losyen sebenarnya. Kerana dalam cuaca tak menentu sangat menyusahkan dan tidak selesa untuk memakai losyen dalam cuaca sangat panas. jadi langkah mudah, sambil mandi sapu bubblegum scrub, kulit akan dilindungi dan tak perlu lagi pakai lotion. jimat kan?


dah habis baca kan? jom la dapatkan Homemade Bubblegum Sugar Scrub ini, satu² produk semula jadi yang sesuai untuk kulit badan. harga pun sangat mampu milik, nak cantik nak kulit halus, wajib beli. Harga hanya RM25 per botol 220ml. 😍

Disebabkan Bubblegum Sugar Scrub dibuat sendiri tanpa pengawet, tarikh luputnya hanya amik masa lebih kurang 2-3 bulan. lama juga tu. hehe

Apa yang anda perlu tahu tentang Bubblegum Sugar Scrub 

Jenama Bubblegum Sugar Scrub ini saja dicipta . Saya telah membuat produk kecantikan saya sejak saya berumur 16 tahun. Kebanyakan dari diri saya sendiri. Saya suka produk diy. Lebih selamat.

Buat masa sekrang, ini sahaja satu-satunya item kami yang terbaik. Kami cuba membuat losyen homemade dari bahan semulajadi tetapi masih dalam proses.

Saya juga memenuhi keperluan mandi pengantin dan pesta parti supaya saya boleh menyesuaikan saiz menjadi lebih kecil atau lebih besar.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi :-

Contact Number : 019 671 2649.
.
 Terima kasih sudi baca.

12 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Macam-macam scrub sekarang kan ..selalunya scrub ni tak kiralah skrub badan mahupun scrub muka bahan-bahannya organik . Bebas mekuari

Shahida Dzulkafli said...

Menarik..

mamapp said...

Wah terbau bubblegum Pula ni

mamapp said...

Mama dh folo sini juga ye. Jemputlah join GA

Busyra Bt Takiyudin said...

bestnyaaa scrub ni.. comel lg...

Intan Saffyna said...

@✿Cik Cappuccino Latte ✿ betul tu, sy suka yang homemade lebih selamat digunakan.. hhehe :)

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli kena try ni sis :)

Intan Saffyna said...

@mamapp terasa macam makan swinggum kat seluruh badan.. hehe

Intan Saffyna said...

@mamapp inshaAllah ada masa nt saya join ye :)

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin betul tu.. comel sangat warna.. febret.. bau pun wangi.. :)

Noor Maizan said...

Tengok pun dah tau mesti wangi betul ni...comel packaging dia.

Wani Sukarno said...

sekali tengok macam gula jerr intan hii gula pink.. kalo dalam bilik air confirm lama sangat dok menyental hii

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna