Thursday, December 15, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 8 : Fashion Saya

Salam Ladiess ♥

Rasa nak skip je tajuk ni.. haaha. boleh? sebab aku takde gaya nak berfashion. betul tak de. kalau aku gantikan dengan fashion anak aku boleh kan.. apa yang anak aku pakai aku jugak yang fashionkan dia, jadi tak salah lah kan.. 

dulu aku sebelum pregnant aku teringin nak anak perempuan, sebab dalam fikiran aku anak perempuan comel, boleh berfashion dan bergaya macam-macam.. banyak pakaian untuk baby dan kids girl yang cute, kalau tengok kat online shop tu geram sasangat. rasa nak beli je. tapi nak buat apa kan, membazir je. tapi aku ada beli jugak kasut baby girl hello kitty. tak boleh tahan dah cute sangat.

lepas dah melahirkan baby boy danish, ohh! rupanya aku silap, tak semestinya baby girl je boleh berfashion, baby boy pun boleh. huhu.. pelbagai ootd aku bagi anak aku. yang penting kasut tak pernah tak pakai. banyak kasut daddy danish beli sampai ada yang tak sempat pakai tapi dah tak muat. yang dah pakai tu pun baru dua tiga kali je pakai. ( aku nak jual preloved baby ootd nanti, siapa nakk?? - comingsoon )

entry banyak gambar.😎
ni masa raya 2015, danish baru 5 bulan. #danishfirstraya gaya ni daddy danish punya requst lepas tu terus tempah jubah dan serban tu. 
ootd kenduri. Danish 11 bulan.

 1 tahun 4 bulan
zaman seluar hipster dengan tali pinggang wak doyok. 
 1 tahun 5 bulan.
masa raya, danish balik kampung / detective conan tengah selesaikan kes.
yang ni gaya detective conan. huhu umi la ni yang pandai² reka.. sebab umi minat sangat tengok katun detective conan tu.cute kan conan edogawa. 
my prince ootd. k bai. 🙆


Terima kasih sudi baca.


5 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

alolo. comelnyaaa. <3

Lea Azleeya said...

Amboiii kemain dia bergaya tu.. encem boyyy... hehehe

Unni Anje said...

bergaya si comel ni...

Wani Sukarno said...

Geram tengok comel dansh . Pakai apa pun handsome hii

Cik Zue said...

Comel je pakai serban :D

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna