Sunday, February 26, 2017

Happy Birthday Putera Mikaell Danish #turn2 | 2017

Salam Ladiess ♥

Nak taip entry ni pun dah tak sampai hati sebab sedih tak dapat buat party untuk birthday boy umi. bulan january lepas umi daddy buzy sangat balik pun dah malam. walaupun danish follow kemana saja umi daddy pergi. walaupun dalam meeting. umi kesian kat danish sebab terpaksa terjebak jugak dengan urusan umi daddy.

hari malam birthday danish umi daddy still tak balik umah lagi. jam dah pukul 9pm masa on the way balik, umi cakap dengan daddy jom pegi kedai kek kejap, nak beli kek untuk danish. kek yang ready made pun jadilah janji ada kek. padahal umi sebenarnya dah rancang pun nak tempat kek spiderman untuk danish. tapi tak berkesempatan.

round kat area berdekatan dengan umah untuk cari kedai kek, dah banyak kedai kek yang dah tutup awal. mana taknya kiteorang sampai pun dah lebih kurang 9.28pm. ada jugak yang dah stanby nak tutup, tapi sempat la beli kek satu nak acah acah tiup lilin kasi happy danish. tak banyak sangat pilihan tapi boleh la dapat yang kecik pun takpe.

seni dari tangan danish. hasil kerja yang baik,

Happy Birthday to Putera Mikaell Danish ❤️ kejap sangat umi tengok danish membesar,walaupun danish membesar dengan sihat dan bijak depan mata umi, umi tetap rindu danish yang baby dulu.. danish baru belajar berjalan, danish baru pandai bercakap.. rindu yakmat tau.. skrg danish bijak sangat, petah bercakap, seronok umi tengok danish makin banyak belajar sesuatu yang baru.. syukur Alhamdulillah #babydanish23 #turn2#23jan2017 😘😘😘


Birthday Boy 🤷🏼‍♂️ jejari tu tak berenti dari buat piss semedang ✌🏻

copypaste dari ig@intansaffyna
caption atas tu menunjukan yang aku nak jugak buat party birthday untuk danish pada next month, itu bermaksud bulan february, tapi bulan ni dah menujukkan hari-hari terakhir. tambah pulak bulan ni hanya ada 28 hari saja. lagi laa tak sempat.

maka angan² umi nak buat party bertemakan spiderman terpaksa ditangguh ke next year. bukan next month ye, sebab bulan2 seterusnya berkemungkinan tak sempat jugak. kalau nak try cari masa boleh je. tapi dah lepas lama dah. orang kata barang yang lepas jangan di kenang. cewahh. umi redha je.. apa-apa pun sempat jugak umidaddy laksanakan acara potong kek walaupun hanya kami bertiga. sebenarnya berempat dengan atok danish dia belum tido lagi masa kami datang uamh dia. hehe

kita layan video jela..
A post shared by Intan Saffyna (@intansaffyna) on
Terima kasih sudi baca.


16 comments:

Noor Azlan said...

Ish tak pa lah sis, budak lagi tu mana tau birthday dia bila, boleh buat 3 kali setahun.... hehe.. Apa2 pun wish him Happy Birthday...

Lady Tash Roy said...

Happy Birthday Buat Baby Danish.
Semoga membesar dengan sihat dan menajdi anak solehah

Intan Saffyna said...

@Noor AzlaninshaAllah boleh try again cari masa.. :)

Intan Saffyna said...

@Lady Tash RoyinshaAllah..terima kasih.. :)

Fairuz Aqilah said...

Cakaran si comel on the birthday cake! Hehehehe... Alahaiiii Happy Belated Birthday! 🎈

Rockysweety 90 said...

Happy birthday to baby danish yg comel :)

Intan Saffyna said...

@Fairuz Aqilah hasil kerja seni danish.. hehe tq unty :)

Intan Saffyna said...

@Rockysweety 90 thanks unty cantikk.. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnyaa diaaa. hepy besday budak cute Putera Mikaell Danish <3

Shaidatul Aireen said...

happy belated birthday adik :*

singgah klik nuffnang :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/berhutang-bahagian-2.html

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudin tq kaka busyra.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Shaidatul Aireen hi elsa.. done klik ur nuffnang too :)

Cik Misstree said...

Happy birthday to Putera Mikaell Danish. May Allah bless U :)

raihanah said...

happy bday baby

LYAfrina said...

Happy belated birth...moga membesar dgn sihat n bjaya dunia akhirat..amin

Nour Adieb said...

Happy Birthday Putera Mikaell Danish

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna