Lazada Malaysia

Thursday, April 13, 2017

Blog Problum : Bloglist Hilang

Salam Ladiess ♥

sakit betul hati, masuk ni dah tiga kali senarai blog yang aku add dalam bloglist hilang. aku tak faham apa masalahnya. penat kot nak ingat link balik blog kengkawan. lepas dah add masuk tetiba friend list hilang pulak. tensen betol i. hish.


gambar ni memang takde kena mengena dengan blog list hilang.. tapi hilang jugak tensen aku bila tengok gambar bersemut ni..

btw siapa tau kenapa bloglist tu hilang, dan ape jalan menyelasaiannya.. atau aku memang kena add on balik sampai lebam..


Terima kasih sudi baca.

2 comments:

Mrs Pip said...

Hi Intan, memang la kan, ramai rakan blogger yg hilang bloglist.
mrs pip pun tidak terkecuali.
semalaman membuat semula bloglist mrs pip,
nasib baik sempat back up dalam excel sheet , so senang nak cari list semula ...
hope intan pun berjaya buat bloglist semula :))
cheers.

Mazni Munawar said...

sama!! ingat saya je yg ada problem camni :((

bloglist saya akan start hilang once saya edit template. haritu saya try nk edit2 something kt blog, pastu bila dah save n tekan view blog habis semua list bloglist hilang. taktaula org lain punya macam mana

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna