Thursday, September 7, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Salam Ladiess ♥

Bila dapat invite kena la join tak gituu.. walaupun busy kena jugak bagi semangat support sesama blogger. padahal ada entry yang kena draf nih..  tapi takpe la.. mana tahu ada rezeki kat sini.. lagipun dah lama tak join giveaway/contest.. ni la masanya bila ada kelapangan sambil anak tido.. kehkeh

syaratnya mudah je.. jom join raramai katanya. :)



Syarat-syaratnya sangat mudah and simple.semudah ABC gitu hahaha..

1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.

Hadiah nya pun best jugak.. 

Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Done.. Good Luck Uols :)

Terima kasih sudi baca.


 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna