Thursday, September 7, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

Salam Ladiess ♥

Bila dapat invite kena la join tak gituu.. walaupun busy kena jugak bagi semangat support sesama blogger. padahal ada entry yang kena draf nih..  tapi takpe la.. mana tahu ada rezeki kat sini.. lagipun dah lama tak join giveaway/contest.. ni la masanya bila ada kelapangan sambil anak tido.. kehkeh

syaratnya mudah je.. jom join raramai katanya. :)



Syarat-syaratnya sangat mudah and simple.semudah ABC gitu hahaha..

1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.

Hadiah nya pun best jugak.. 

Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Done.. Good Luck Uols :)

Terima kasih sudi baca.


10 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

All the best

Anum Abdullah said...

Good luck..

Zuhaira Nasrin said...

datang dari GA yang sama :)

https://eyranasrin.blogspot.my/

Intan Saffyna said...

@✿Cik Cappuccino Latte ✿ thanks :)

Intan Saffyna said...

@Anum Abdullah thanks sis :)

Intan Saffyna said...

@Zuhaira Nasrin hi tq, salam kenal :)

Mieza S said...

jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

Intan Saffyna said...

@Mieza S tq moga rezeki awak jugak :)

Zafirah Nazri said...

selamat tengah hari , singgah dari GA yg sama .

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

Intan Saffyna said...

@Zafirah Nazri dah tgok dah.. tak menang pun hehe:)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna