Tuesday, October 31, 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Salam Ladiess ♥

Alhamdulillah diberi peluang untuk menaip entry Giveaway ni dengan harapan mendapat sambutan seperti giveaway pernah dibuat dua kali dalam blog ni.. dulu tu macam magic sebab sebab ramai sangat yang join. kalau korang penah join dulu makna kita dah kenal sejak dulu lagi.. boleh check sini dan sini. (ramai yang tukar url dan bersara dari blogger)

Kali ni giveaway yang dilancarkan untuk ketiga kali sempena birthday saya yang ke tigaploh.. hadiah yang bakal diberikan sangat best.. dan aku mencari 10 Pemenang Utama (Special Case- pemenang wajib bagi testimoni sendiri dan buat review produk diblog dan social media (ig/fb linked)) dan seramai 20 pemenang bertuah ramdomly. senarai nama yang join dan senarai hadiah aku akan update di next entry.

so, apa tunggu lagi.. rebut peluang untuk menang hadiah dari blog intansaffyna 😍

syaratnya mudah saja :-
  1. Buat Entry bertajuk : Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
  2. Letak Banner dan backlink ke blog ni
  3. Wish Birthday: Beri pandangan tentang blog ni dan wish my birthday :)
  4. Follow Blog : Intan saffyna, Hanis Masturina, Lokman Hakim, Hello Aiman, Aisya Ismail, PresentisGift
  5. Like Pages :  SINI
  6. Follow Facebook :  SINI
  7. Follow Instagram : intansaffyna, saffynabeautyhq, hanismasturina, aimanabdullah, gelaktawa, aisyaismy, byaisyaismail, smartteddys, cjn.my
  8. Follow Twitter : SINI, SINI
  9. Follow Google+ : SINI, SINI
  10. Tag 2 Rakan (wajib dan pastikan mereka tahu)
  11. Send link entry di ruangan komen.
Giveaway ni akan berlangsung selama sebulan sahaja. pemenang akan diumumkan seminggu selepas tamat giveaway secara random. senarai peserta saya akan update kemuadian. moga dengan adanya giveaway ni kita sesama blogger dapat mengeratkan silaturahim.. inshaAllah.. Good LUCK uolls :)

Sponsor Giveaway pun boleh join jugak ye.. dialu-alukan..
p/s : Diminta semua yang join wajib follow dan like link sponsor ye.. sebab anda sedang diperhatikan.. haha 😁

SENARAI HADIAH
SENARAI PESERTA

Terima kasih sudi baca.

34 comments:

Nisha said...

Assalammualaikum, saya join ya :D

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Zafirah Nazri said...

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

saya join

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Ccl join
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

MAY said...

macamne nak copy banner ni intan. tak blh copy la plk.;)

farhanna jafri said...

Saya join ye sis :)

https://farhannajafri.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

MAY said...

dah join. tq for invite. ;) mintk maafla link tu jd pndek sebab masa tgh save draft tu tulis gv dl sementara nak edit. lps tu terus ter post je lepas siap edit. sabor je la dgn diri sendiri. ;( sorry tau.

http://mayzuraberkat.blogspot.my/2017/10/gv.html

Shikin Razali said...

Assalamualaikum Intan, saya join yea.. Tapi maaf, saya takde akaun IG dan twitter..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

MAY said...

dah buat link baru . hehe

https://mayzuraberkat.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Erni Hasmiza said...

Saya join

http://mija-blur.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Princess Serra said...

https://messarah.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

google: https://plus.google.com/u/0/+PrincessSerra
ig: serrahaha
fb: Maisarah Ibrahim
twitter: messarah_

julia jamaludin said...

follow dan join ye :)

http://www.kasihjuju.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Nieyl said...

Join ya...
Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

lokman amirul said...

Selamat maju jaya.

Hernee Nazir said...

akak join..

http://herneenazir.com/2017/10/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna/

Intan Saffyna said...

@MAY ok dah off right click.. hehe :)

Ronaldmohoni said...

Rasa macam nak join.

hainom OKje said...

Gud luck Intan. Moga ramai kawan blogger yg join ye.

atiehilmi dot com said...

wah !! bestnye !!! good luck semua !!

Lina Shaza said...

HI INTAN...KAK LINA JOIN

http://www.linliena.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Fuzy Hamid said...

join jugak ;D

http://www.umifuzy.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

ayunie ramli said...

nant mek join then mek komen kat sini ye

aswaleyla said...

nak join tapi tapi... intrnet slow. nnti kalau internet dh ok boleh la join

Mrs Pip said...

http://www.mrspip.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

join juga.

Abam Kie said...

Selamat maju jaya Intan.. maafkan abam ke sbb x dapat join sbb skrg ni tgh sibuk mempersiapkan pelajar2 f5 yg nak ambik SPM dan f4 yg nak periksa akhir tahun. In shaa Allah pd lain kelapangan abam kie akan join gak. jgn marah deh?

Mimi Azirah said...

Wah menarik

Ella Suhaila said...

joined !

http://dramaticyang.blogspot.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

cik kaella said...

http://thekaellaaaa.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

saya join ye :)

ora adzlin said...

Good luck for this giveaway!!

Ajuya Rashid said...

waahh goodluck semua..nanti ada masa nak join jugak lah..hehe

Nina Mads said...

ada masa nina join.. semoga byk lg join

Aiman said...

Join

http://www.helloaiman.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

| helloaiman |
| Jana Bitcoin |

ayunie ramli said...

http://ajussix.blogspot.my/2017/10/ga-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

mek join :)

wana claretta said...

Hii saya join >< https://wannurnabihah.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

sayidah napisah said...

join :)
http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna